Help! Welke pakketbus moet ik kiezen?

Help! Welke pakketbus moet ik kiezen?

Inleiding

Sommige mensen lijken geen moeite te hebben met het maken van keuzes. Ze maken snel een afweging en kiezen vervolgens zonder terug te kijken of het product iets is. Maar voor de mensen die hier moeite mee hebben, is deze blog geschreven. Wil je weten welke pakketbus het beste bij jou past? Lees dan dit artikel.

 

 1. Drie verschillende pakketbussen

Ons assortiment bestaat uit drie verschillende pakketbussen: de Compact, de Steady en de Flexbus. Wil je het verschil in specificaties en werking tussen deze drie pakketbussen weten? Zie dan onze blogpost over de verschillen tussen deze drie pakketbussen.

 

 1. Pakketten die je ontvangt

Om tot een goede beslissing te komen, is het handig om in te schatten welke pakketten je ontvangt. Ontvang je vaak grotere pakketten? Dan kun je beter voor de Flexbus kiezen. Ontvang je meestal kleine pakketten of kleding die net niet door de brievenbus passen? Dan is het misschien een idee om voor de Compact of de Steady te gaan.

 

 1. Plaats waar hij komt te staan
 • Compact: Sommige klanten vinden het makkelijker om een pakketbus aan de muur te bevestigen. Dit is bij de Compact heel eenvoudig omdat er aan de achterzijde gaten zitten waarmee hij makkelijk bevestigd kan worden. Als je de Compact kiest, is het belangrijk om te kijken of deze op de plek past waar hij komt te hangen. Minimaal benodigde ruimte is 45x82cm.

 • Steady of Flexbus: Als je een voortuin hebt, dan zijn de Steady of Flexbus een elegante oplossing om als brievenbus en pakketbus te dienen. De vloerafmeting is hierbij belangrijk, deze bedraagt voor de Flexbus 41x38cm en voor de Steady 38x38cm. Deze pakketbussen kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden, gerangschikt van meest gunstig naar minst gunstig:

  1. Gestort beton.
  2. Betontegels.
  3. Klinkers.
  4. Los neergezet.

Het is belangrijk om te weten dat de kans bestaat dat de pakketbus wordt gestolen met pakketten erin als deze los wordt neergezet. Daarom adviseren we om hem altijd te monteren op een stevige ondergrond.

Het is ook mogelijk de pakketbus aan een muur te bevestigen. Dan moeten er wel zelf gaten geboord worden in de achterzijde van de pakketbrievenbus.

 

 1. Volume aan pakketten

Ook is het belangrijk in te schatten wat het maximum aantal pakketten is dat je per dag ontvangt. Ontvang je een enkel klein pakketje? Dan is de Compact wellicht voldoende. Ontvang je meerdere pakketten per dag? Dan is het beter om een grotere pakketbrievenbus zoals de Steady of Flexbus aan te schaffen.

 

 1. Kleur

Bij Apakketbus bieden wij twee kleuren aan: grijs en zwart. Ieder huis heeft natuurlijk een andere stijl en de bewoners hebben een andere smaak. Daarom is het lastig een aanbeveling te doen op dit gebied. Ben je niet zeker welke kleur je wilt? Stuur dan een bericht naar info@apakketbus.com. Wij zullen je helpen om tot een juiste beslissing te komen of kunnen in overleg een afspraak inplannen om de twee verschillende kleuren naast elkaar te bekijken.

 

Conclusie

Kort samengevat is het belangrijk om te kijken welke plaats je hebt aan huis en om te letten op het formaat van pakketten en het volume aan pakketten dat je vaak ontvangt. Een pakketbus aanschaffen is geen impulsieve aankoop. Wij bij Apakketbus staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van het beste model. Twijfel je? Neem dan direct contact op via info@apakketbus.com!

Terug naar blog

Reactie plaatsen