Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een pakketbus? misschien staat hij hieronder uitgelegd.

1. Vraag

Hoe werkt een pakketbus?

1. Antwoord

Een pakketbus is een beveiligde box die werkt door een klep open te maken. In deze klep zit een anti-diefstal mechanisme (zoals bij een klerencontainer). Zo is het onmogelijk pakketten zonder bijgelverde sleutel uit de pakketbus te halen.

2. Vraag

Wat zijn de afmetingen van de pakketbussen?

2. Antwoord

De afmetingen variëren afhankelijk van het model. Wij bieden verschillende groottes aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Bekijk hier onze drie modellen.

3. Vraag

Kan de pakketbus worden vastgezet of verankerd?

3. Antwoord

Ja, onze pakketbussen kunnen stevig worden verankerd. Bij de Flexbus en Steady gebeurt dit via de onderzijde. De Compact wordt tegen de muur bevestigd.

4. Vraag

Is de pakketbus bestand tegen weersinvloeden?

4. Antwoord

Ja, onze pakketbussen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, inclusief regen, sneeuw en wind. 

5. Vraag

Hoe zorg ik voor de veiligheid van mijn pakketten?

5. Antwoord

De pakketten die in de pakketbus zitten, zijn beveiligd tegen diefstal.

6. Vraag

Kunnen pakketbussen worden gepersonaliseerd?

6. Antwoord

Ja, dit is mogelijk wij bieden pakketbussen aan in twee verschillende kleuren maar custom kleuren, branding of stickers zijn in overleg ook mogelijk, dit kost wel significant meer dan een van de twee standaard kleuren.

7. Vraag

Wat gebeurt er als een pakket te groot is voor de pakketbus?

7. Antwoord

Als een pakket te groot is voor de pakketbus, zal de bezorger aanbellen. Verder gebeurt er hetzelfde als dat er geen pakketbus zou staan. Het pakket gaat dan terug naar het depot of wordt bij een pakketpunt afgegeven.

8. Vraag

Hoe wordt de pakketbus geïnstalleerd?

8. Antwoord

De installatie gebeurt door de klant zelf. Wij kunnen in de installatie ook voorzien maar dit wordt op afstand berekend. In de doos zit een nederlandse handleiding en op ons youtube kanaal staat een video met werking en installatie.

9. Vraag

Wat is het retourbeleid van Apakketbus?

9. Antwoord

Wij bieden een 14 daags retourbeleid, mits de pakketbus in originele staat verkeerd en in originele verpakking teruggestuurd wordt. 

10. Vraag

Biedt Apakketbus garantie op de pakketbussen?

10. Antwoord

Apakketbus biedt de wettelijke garantie op productiefouten, hier hangt geen termijn aan vast maar wordt per zaak beoordeeld zoals door de overheid aangegeven.

 

Aanvullende vragen kunnen altijd gesteld worden via info@apakketbus.com