Heb je vragen aan Apakketbus? Stuur deze dan naar: info@apakketbus.com

FAQ

Hoe werkt een Apakketbus

Een pakketbus is een beveiligde box die werkt door een klep open te maken. In deze klep zit een anti-diefstal mechanisme (zoals bij een klerencontainer). Zo is het onmogelijk pakketten zonder bijgelverde sleutel uit de pakketbus te halen.

Zie deze video's voor de werking van de verschillende pakketbussen.

Wat zijn de afmetingen van de pakketbussen?

De afmetingen variëren afhankelijk van het model. Wij bieden verschillende groottes aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Bekijk hier onze drie modellen.

Kan de pakketbus worden vastgezet of verankerd?

Ja, onze pakketbussen kunnen stevig worden verankerd. Bij de Flexbus en Steady gebeurt dit via de onderzijde. De Compact wordt tegen de muur bevestigd.

Is de Pakketbus bestendigd tegen weersinvloeden?

Ja, onze pakketbussen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, inclusief regen, sneeuw en wind. 

Hoe zorg ik voor de veiligheid van mijn pakketten?

De pakketten die in de pakketbus zitten, zijn beveiligd tegen diefstal.

Kunnen pakketbussen worden gepersonaliseerd?

Ja, dit is mogelijk. Wij bieden pakketbussen aan in twee verschillende kleuren maar custom kleuren, branding of stickers zijn in overleg ook mogelijk, dit kost wel significant meer dan een van de twee standaard kleuren.

Wat gebeurt er als een pakket te groot is voor de pakketbus?

Als een pakket te groot is voor de pakketbus, zal de bezorger aanbellen. Verder gebeurt er hetzelfde als dat er geen pakketbus zou staan. Het pakket gaat dan terug naar het depot of wordt bij een pakketpunt afgegeven.

Hoe wordt een pakketbus geïnstalleerd

De installatie gebeurt door de klant zelf. Wij kunnen in de installatie ook voorzien maar dit wordt op afstand berekend. In de doos zit een Nederlandse handleiding en op ons youtube kanaal staat een video met werking en installatie.

Wat is het retourbeleid van Apakketbus

Wij bieden een 14 daags retourbeleid, mits de pakketbus in originele staat verkeerd en in originele verpakking teruggestuurd wordt. 

Biedt Apakketbus garantie op de producten?

Apakketbus biedt de wettelijke garantie op productiefouten, hier hangt geen termijn aan vast maar wordt per zaak beoordeeld zoals door de overheid aangegeven.