Werking van een Apakketbus

Werking van een Apakketbus

Inleiding

Apakketbus heeft drie modellen. Deze drie modellen hebben alle een andere werking. lees dit artikel als je wil weten hoe deze modellen functioneren. Scrol naar onder voor de werking met video's. 

Flexbus

De Flexbus, ons grootste model werkt via een klep aan de voorzijde. Deze klep wordt naar voren getrokken. Op het moment dat deze klep naar voren is getrokken ontstaat er een plateau in de pakketbrievenbus. Vervolgens kan het pakketje op dit plateau gezet worden. Op het moment dat de klep weer dicht wordt gemaakt valt het pakketje naar onder.

Het is nu onmogelijk om het pakketje uit de pakketbus te halen zonder sleutel. 

Video:

 Steady

De Steady is het middelste model van Apakketbus. Deze werkt door een klep van bovenaf. De klep wordt geopend en het pakketje wordt ingelegd. Zodra de klep wordt gesloten valt het pakketje naar onder. Het pakketje kan niet zonde sleutel uit de pakketbrievenbus gehaald worden. De inwerpklep fungeert namelijk als inwerpopening en terugvalklep in een!

Video:

Compact

De Compact is het kleinste model van Apakketbus. Dit model is goed voor het ontvangen van kleding en andere kleinere pakketjes. De Compact werkt door een klep aan de bovenzijde, welke, net als de Steady tegelijkertijd als inwerpopening en terugvalklep fungeert. Zo hoef je ook bij de Compact niet bang te zijn dat pakketjes gestolen worden of nat worden door de regen!

Video:

Conclusie

Of je nu de Flexbus, Steady of Compact kiest, je pakketten zullen beschermd en droog blijven tegen alle invloeden van buitenaf!

Terug naar blog

Reactie plaatsen